Сергій Князєв представив нового керівника поліції Хмельницької області (ФОТО)

clock
18.09.2017 10:29

Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу та журналістам нового начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області полковника поліції Василя Віконського.

До цього часу Василь Віконський обіймав посаду заступника начальника поліції Івано-Франківської області і був куратором підрозділів превентивної діяльності.

Представляючи нового керівника, Голова Національної поліції України Сергій Князєв зазначив, що познайомився з Василем Віконським взимку 2014 року в зоні АТО.

«Він нічого не боявся і показав себе, як справжній бойовий командир. Треба було йти в бій — він йшов. Більше того — за ним йшли люди. Тож сподіваюсь, що і на Хмельниччині у Василя Васильовича складуться гарні і довірливі взаємини з особовим складом», – сказав Сергій Князєв.

У свою чергу Василь Віконський пообіцяв продовжувати усі поліцейські проекти та починання, які реалізовувалися на Хмельниччині раніше, а також працювати над підвищенням довіри громадян.

Нагадаємо, що попереднього начальника поліції Хмельницької області Миколу Семенишина, який очолював управління з 2015 року, 12 вересня призначили на посаду начальника Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Сектор комунікації
поліції Хмельницької області

Схожі матеріали