Сергій Князєв представив нового керівника Головного слідчого управління Нацполіції (ФОТО)

clock
16.09.2017 12:29

Сьогодні, 16 вересня, Голова Національної поліції України представив Віталія Невгада особовому складу Головного слідчого управління.

Сергій Князєв, звертаючись до слідчих, звернув їх увагу на взаємодії з оперативними підрозділами, оскільки тільки спільна робота може дати максимально ефективний результат у боротьбі зі злочинністю.

«Ми впроваджуємо нові методи роботи слідчих та оперативних співробітників, так звані інститути детективів. На цьому етапі ви повинні бути готовими до змін. Сконсолідуйте свої сили і робіть свою роботу», – акцентував очільник Нацполіції.

Заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції України В’ячеслав Аброськін висловив свою підтримку слідчому підрозділу у взаємодії з оперативним блоком поліції та повідомив, що кримінальна поліція докладе максимум зусиль у допомозі слідчим.

«Тільки спільно ми зможемо змінити на краще ту криміногенну ситуацію, яка зараз фіксується по всій країні», – зазначив він.

У свою чергу новопризначений заступник Голови Нацполіції Віталій Невгад, звертаючись до своїх підлеглих наголосив, що девіз служити і захищати має стосуватися кожного поліцейського.

«Я повинен бачити від вас реальну віддачу. Можливості для того є", – зазначив Віталій Невгад.

 

 

Департамент комунікації

Національної поліції України

 

Схожі матеріали