Сергій Князєв: Упродовж останньої доби поліція видворила двох «кримінальних авторитетів» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
06.04.2017 06:05

Про це голова Національної поліції повідомив сьогодні, 6 квітня. Сергій Князєв зазначив, що ці видворення стали результатом роботи працівників карного розшуку Національної поліції та злагодженості дій підрозділів НПУ із суміжними службами.

Нагадаємо, першим видвореним став 39-річний громадянин Грузії, відомий у кримінальних колах як «Гія». Чоловік 12 років свого життя провів у в’язниці за вчинення тяжких злочинів.

За словами Сергія Князєва, другим, кого упродовж доби завдяки роботі оперативників карного розшуку видворено з України, став 34-річний «злодій в законі» з Грузії Тенгіз Чарая. Він відомий у кримінальному світі як «Тенго Гальський». Чоловік був засуджений Тбіліським судом до 11 років позбавлення волі.

У грудні минулого року «Тенго Гальського» вже затримували оперативники карного розшуку столичної поліції. Його видворили за межі країни із подальшою забороною на три роки в’їжджати в Україну, однак зловмисник незаконно перетнув державний кордон та прибув до Києва.

«Тут він намагався продовжити свою злочинну «кар’єру». Однак на заваді цьому стали працівники карного розшуку. Іноземця змусили залишити межі нашої країни», – зазначив Сергій Князєв.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали