Сергій Князєв: Поліція Херсонщини затримала банду, яка грабувала людей на дорогах (ФОТО)

clock
10.10.2017 12:56

Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що поліція Херсонщини затримала банду із 9 осіб, які грабували людей на трасах України.

«Вчора херсонські опера, в результаті злагоджених оперативно-розшукових заходів, через три години після чергового розбою, в Одесі за місцем мешкання, затримали 9 чоловіків, які саме ділили здобуті гроші. Як у кіно: «це тобі, а це – мені». І ось дежавю – «на манежі все те же». Прізвища розбійників ті самі, що й восени 2016 у Рівному», - сказав Сергій Князєв.

Він розповів, що у вересні 2016 року правоохоронці Рівненщини вже затримували сепаратистів із Горлівки, які вчиняли зухвалі злочини на трасах України.

«Сплячі люди в своїх авто на заправках перелякано прокидалися від розбитого битою вікна. Злочинці пробивали колеса, вихоплювали сумки з грошима та тікали. Постраждалих було багато, і люди, дійсно, відчували себе беззахисними, бо поліція, на їхню думку, не могла цьому зарадити», - розповів Голова Національної поліції.

Однак, угрупування затримали та встановили, що воно має російське коріння, а бандити брали активну участь у бойових діях на сході країни на тимчасово непідконтрольній Україні території.

Проте, суд прийняв рішення про зміну запобіжного заходу та відпустив затриманих на волю.

Голова Національної поліції висловив сподівання, що тепер їх буде покарано.

 

За матеріалами прес-служби Національної поліції

 

Схожі матеріали