Сергій Дейнеко: Держприкордонслужба продовжує очищати свої лави від офіцерів-хабарників

clock
16.09.2019 07:26

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив, що у службі залишається ще багато людей, які так і не зрозуміли, що країна змінилася, і що прикордонне відомство також змінилося. Тому в рядах прикордонників співробітники внутрішньої безпеки затримали хабарників.

«Нещодавно на відкатах був затриманий заступник начальника Лисичанського прикордонного загону, а днями на хабарях у Чернівецькому прикордонному загоні викрили начальника відділу «Красноїльськ» та одного з його заступників. Зловживаючи службовим становищем вони наживалися на переміщенні в Румунію сигарет. До того ж, для реалізації своїх задумів перевертні у погонах фактично втягували в «схему» інших військовослужбовців підрозділу», - заявив Сергій Дейнека.

«Проте, це також той випадок, коли за викриття і подальше затримання хабарників потрібно подякувати бойовому офіцеру, командиру Чернівецького прикордонного загону полковнику Сергію Марцинкевичу. Він має чітку державницьку позицію і бажання навести порядок на державному кордоні», - зазначив очільник ДПСУ.

Сергій Дейнеко наголосив, що всі спроби незаконного збагачення припинять, а порушники будуть відповідати перед законом.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали