Сергій Чеботар: Всі суди щодо захисту честі та гідності були мною виграні

clock
12.12.2016 15:24

Колишній заступник міністра внутрішніх справ розповів про те, що замовлена медіа-компанія з його дискредитації продовжується, хоча він виграв всі судові позови щодо захисту честі та гідності.

У серпні минулого року Шевченківським районним судом міста Києва було прийнято рішення на користь Сергія Чеботаря, який позивався до народного депутата Сергія Капліна щодо захисту честі та гідності. Депутата Сергія Капліна було зобов’язано публічно спростувати наклеп. Однак до цього часу народний обранець не виконав зазначеного рішення суду. Засоби масової інформації, що поширювали дезінформацію також не заявили про її недостовірність.

«На сьогоднішній день ми ж бачимо, що низка проросійських ЗМІ радо тиражують «фейки», але ніколи не тиражують спростування своєї брехні», – зазначив Сергій Чеботар, додавши, що це свідчить про їхній замовний характер.

Крім того, він повідомив, що наразі масштабна медіа-акція направлена не лише на нього, але й поширилась на всі антикорупційні процеси, які проходять у Міністерстві внутрішніх справ України.

«Тільки ми починаємо розбурхувати ці справи, як відразу ж Лещенко або ж той Каплін, або «Автомайдан» починають інформаційні атаки», – наголосив екс-заступник.

Джерело: видання «Главное»

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали