Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди на курортах Херсонщини та Запоріжжя

clock
28.07.2020 15:40

28 липня внаслідок сильної зливи сталося підвищення рівня води від 25 до 30 см на більш ніж 10 базах відпочинку на Федотовій косі в смт Кирилівка Якимівського району. Вода зібралася на тих базах, котрі знаходяться у низинах на відстані 20-30 м від берегової лінії. Рятувальники Аварійно-рятувального загону спецпризначення смт Семенівка за допомогою 5 плаваючих мотопомп відкачують воду на територіях баз.

Станом на 16:00 всього було відкачано понад 50 куб.м води.

Дорога між смт Кирилівка та с. Степок не затоплена, рух безперешкодний.

Загалом для ліквідації наслідків негоди залучили 2 одиниці техніки, 5 плаваючих мотопомп та 10 чоловік особового складу.

Наразі роботи щодо відкачки тривають.

27 липня о 19:30 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Херсонській області надійшла інформація про те, що внаслідок ускладнення погодних умов (злива) виникло часткове підтоплення села Сокологірне Генічеського району.

З метою ліквідації наслідків ускладнення погодних умов на місці події залучено від обласної ДСНС 7 одиниць техніки (з них 2 мотопомпи, пожежна насосна станція та пожежна автоцистерна) та 13 чол. особового складу. Додатково залучено 2 трактори від місцевих фермерських господарств.

Станом на 15:00 за результатами обходів встановлено, що виникло затоплення 45 подвір’їв та будівель. Роботи по ліквідації надзвичайної події тривають.

 

Схожі матеріали