Рятувальники Луганщини отримали сучасну пожежну техніку (ФОТО)

clock
25.01.2017 09:16

25 січня рятувальники Луганської області отримали сучасну пожежну техніку: три пожежні автомобілі на базі шасі КрАЗ та чотири пожежні автомобілі на базі шасі МАЗ. Техніка закуплена за кошти державного бюджету у 2016 році. Загальна вартість автомобілів – понад 27 мільйонів гривень.

Також піротехніки Луганщини отримали 2 пікапи “Nissan”, призначені для забезпечення прибуття особового складу піротехнічного розрахунку до місць виявлення вибухонебезпечних предметів, транспортування спеціального майна та спорядження. Загальна вартість пікапів — 1 млн. 770 тис. 402 грн. Крім того, до підрозділів ДСНС Луганщини передано екскаватор, вартістю 2 млн. 872 тис. 727 грн., що закуплений для рятувальників Урядом Китайської Народної Республіки.

Технічне переоснащення підрозділів надзвичайної служби – пріоритетний напрям роботи у 2017 році. Тому процес оновлення матеріально-технічного забезпечення триватиме й надалі у кожному регіоні. Цього року Службі виділено з держбюджету 600 млн. грн. для закупівлі техніки.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали