Рятувальна операція з визволення зі снігового полону транспортних засобів на Одещині завершилася (ФОТО, ВІДЕО)

clock
09.01.2017 09:00

Для проведення невідкладних робіт і ліквідації надзвичайної ситуації були залучені не лише підрозділи ДСНС та служби автомобільних доріг, до них також долучилися військовослужбовці Держприкордонслужби України. Від Ізмаїльського прикордонного загону були відряджені три вантажні автомобілі КрАЗ із продуктами харчування, паливом та теплими речами.

Нагадаємо, що через негоду у затори в районі с. Кирнички на дорозі Одеса–Рені в 45 км від м. Ізмаїл потрапила велика кількість автотранспорту.

Рухаючись до заблокованих автомобілів, спільна рятувальна група надавала допомогу всім учасникам дорожнього руху, які цього потребували: забезпечували теплими речами, дозаправляли транспорт тощо.

Діставшись до транспортних засобів, які застрягли в снігових заметах в районі с. Кирнички, спільна група розпочала рятувальні роботи. Згодом, після розчищення дороги снігоприбиральними машинами, яким постійно забезпечувався підвіз пального, було сформовано колону, що вирушила до Ізмаїла. В колоні разом з рятувальною технікою рухалися два рейсові автобуси та 50 легкових автомобілів.

Учора увечері рятувальна операція з визволення зі снігового полону транспортних засобів успішно завершена – колона дісталася міста.

Прес-служба АДПС України

Схожі матеріали