Публічну безпеку і порядок під час відкриття Чемпіонату світу з хокею забезпечуватимуть майже 200 правоохоронців

clock
22.04.2017 08:40

Сьогодні, 22 квітня, у Києві стартує Чемпіонат світу з хокею з шайбою серед чоловіків. Змагання розпочнуться матчем між збірними України і Угорщини. Правоохоронці очікують прибуття близько 2 тисяч іноземних уболівальників із трьох країн. Публічну безпеку і порядок поблизу місць проведення змагань, а також місць проживання їх учасників забезпечуватимуть близько 200 правоохоронців.

У період з 22 по 28 квітня 2017 року в місті Києві відбудеться Чемпіонат світу з хокею з шайбою серед чоловіків у групі А дивізіону 1. До цього дивізіону входять 6 національних збірних команд (Австрії, Казахстану, Південної Кореї, Угорщини, України та Польщі). Під час Чемпіонату вони зіграють загалом 15 матчів.    

За попередньою інформацією, для перегляду матчів Чемпіонату можливе прибуття до України близько 1 тисячі глядачів-уболівальників з Угорщини і по 500 уболівальників – з Австрії та Польщі.

Церемонія відкриття чемпіонату розпочалася відбудеться сьогодні, 22 квітня о 13:00 годині, перед початком першого матчу між національними збірними України та Угорщини. Публічну безпеку та порядок під час церемонії відкриття та проведення матчів забезпечуватимуть 194 правоохоронці.

Департамент превентивної діяльності

Національної поліції України

Схожі матеріали