Протидія гральному бізнесу в дії: 138 гральних закладів припинили свою діяльність (ФОТО)

clock
20.12.2016 08:00

З початку відпрацювання оперативники Департаменту захисту економіки  вилучили понад 3,3 тисячі грального обладнання вартістю 11 мільйонів гривень.

Так, в Одесі співробітники Управління захисту економіки припинили діяльність покерного клубу. В день появи поліцейських призовий фонд турніру становив 10 тисяч доларів США.  Щоб гравці не мали змогу подавати один одному сигнали під час гри, вони знімали одяг, залишаючись, так би мовити, у одних штанях.  Під час обшуку вилучено 22,5 тисяч гривень та 500 доларів США.

На Чернігівщині працівники УЗЕ та слідчого управління поліції  викрили покерний клуб та заклади, що маскувались під операторів лотерей та Інтернет клубів. Покерний клуб знаходився у кафе м.Чернігів за зачиненими дверима.

А в одному підпільному закладі, з вивіскою Інтернет-клуб, не було вільних місць. За кілька годин відпрацювань оперативники УЗЕ та слідчі припинили діяльність 5-ти таких закладів, вилучили  72 комп’ютерних системних блоків, покерні столи та 56 тисяч гривень.

А у Львові співробітники територіального підрозділу з двох закладів вилучили 37 комп’ютерів із інстальованим програмним забезпеченням та 73 тисячі гривень.

З 5 грудня на території держави тривають профілактичні відпрацювання по протидії гральному бізнесу.

За цей час вже припинено 138 підпільних гральних закладів, вилучено 3320 одиниць грального обладнання вартістю 11 мільйонів гривень, а також 1,6 мільйонів гривень, одержаних від незаконної діяльності.  Окрім того, складено 56 адміністративних протоколів.

Особи, які володіють інформацією щодо функціонування гральних закладів, можуть звертатися безпосередньо  до керівників територіальних  управлінь під час проведення ними особистих прийомів громадян, повідомляти про їх діяльність за номером телефону (098) 103-96-59 або надсилати інформацію на електронну пошту Департаменту захисту економіки  [email protected]

Департамент захисту економіки Національної поліції України

[email protected]

тел. довіри 098-103-96-59

 

Схожі матеріали