Про перерахунок пенсій колишнім працівникам органів внутрішніх справ

clock
26.01.2017 09:30

На виконання доручення Міністра внутрішніх справ А.Б. Авакова та за результатами роботи робочої групи з прирівнювання посад колишніх працівників органів внутрішніх справ з посадами поліцейських, за участю фахівців кадрових, фінансових, юридичних та пенсійних підрозділів МВС, ДСНС, Національної поліції України та представників ветеранських організацій, наказом МВС затверджено Перелік посад осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ України (міліції), які мають право на пенсійне забезпечення або одержують пенсію на умовах Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (далі - Закон), що прирівнюються посадам поліцейських. При розробці зазначеного нормативно - правового акту були враховані пропозиції членів робочої групи та центральних органів влади, які вони представляють.

Зазначений Перелік надіслано до Міністерства соціальної політики України та спільних представницьких органів репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок та сторони роботодавців на національному рівні на погодження.

Крім того, МВС розроблені Інструкція про порядок організації роботи з оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону та пропозиції щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2008 р. № 45 «Про затвердження Порядку проведення перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб", та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 1992 р. № 393.

Департамент персоналу, організації освітньої та наукової діяльності

 

 

Схожі матеріали