Привітання колегії МВС України із Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

clock
08.05.2019 07:41

Шановні колеги, дорогі ветерани й учасники війни!

Колегія Міністерства внутрішніх справ та Президія Асоціації ветеранів МВС України щиро вітають весь особовий склад системи МВС та ветеранів із Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Святкуючи за новою традицією восьмого та дев’ятого травня в європейському дусі Дня пам’яті та примирення, ми віддаємо данину пам’яті всім жертвам Другої світової війни, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося в  глибокій шані ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни, самовідданою працею в тилу наближали розгром ворога,  піднімали країну з руїн у повоєнні роки.

У ці дні ми знову повертаємося до незабутнього травня      1945 року, щоб з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу як і наша безмежна шана і вдячність тим, хто сьогодні  виявляє нездоланну  мужність, незламність духу в боротьбі зі злочинністю, не шкодуючи здоров’я, а інколи життя, гідно виконує свій громадянський і службовий обов’язок у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Цього дня ми схиляємося в доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Це вашими потом та кров’ю щедро зрошена українська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.

Ми пам'ятаємо про кожного з вас, хто не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров'я, довголіття, затишку та благополуччя.

Мирного неба Вам та Вашим родинам!

 

Колегія МВС України

Асоціація ветеранів МВС України

 

Схожі матеріали