Правоохоронці затримали громадянина Білорусі, якого розшукував Інтерпол за розбещення неповнолітніх

clock
05.08.2020 13:40

Працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України спільно з працівниками УБЗПТЛ ГУНП в Одеській області затримали громадянина Республіки Білорусь Затовку Олександра Євгенійовича , 1987 року народження.  

Він перебував в міжнародному розшуку  за базами даних Інтерполу за розбещення неповнолітніх. Відповідний запит на його затримання надійшов на адресу Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Interpol в Україні.

Зокрема, правоохоронні органи Білорусі підозрюють затриманого у скоєні злочинів, передбачених  ч.3 ст. 167 (Насильницькі дії сексуального характеру), ч.1 ст.169 (Розпустні дії) та ч.3 ст. 343-1 (Виготовлення та розповсюдження порнографічних матеріалів або предметів порнографічного характеру із зображенням неповнолітнього) Кримінального кодексу Республіки Білорусь.

Особу затримано відповідно до ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо екстрадиції  підозрюваного до Республіки Білорусь для притягнення до кримінальної відповідальності за вчиненні правопорушення.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали