Правоохоронці перекрили міжнародний канал постачання "Екстазі" до України (ФОТО)

clock
03.11.2016 13:15

Поліція спільно з СБУ провела спецоперацію, в результаті якої затримано колишнього працівника податкової міліції. Він налагодив канал постачання наркотиків до країни, а також обладнав нарколабораторію для виготовлення амфетаміну. За контрабанду психотропів чоловікові загрожує до 10 років в’язниці.

Співробітники Департаменту протидії наркозлочинності та Служби безпеки України ліквідували контрабандний канал постачання психотропної речовини «Екстазі» із закордону до України.

Колишній працівник податкової міліції налагодив постачання психотропів в Україну за допомогою міжнародних поштових відправлень.

У правопорушника вилучено 161 пігулку «Екстазі». Наркозасоби призначалися для подальшого збуту на території столиці. Їх вартість за цінами «чорного» наркоринку становить близько 40 тисяч гривень.

Крім того, за місцем свого проживання фігурант облаштував лабораторію з виготовлення амфетаміну. Правоохоронці вилучили в нього лабораторне обладнання із залишками психотропу та прекурсори, що використовуються для його виготовлення.

Правопорушника затримано, стосовно нього відкрито кримінальне провадження за контрабанду психотропів (ст. 305 КК України). Наркопостачальнику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Департамент протидії наркозлочинності

Національної поліції України

Схожі матеріали