Поліція затримала посадовців, які вимагали 800 тисяч гривень хабара (ФОТО)

clock
30.05.2017 14:32

Працівники Управління захисту економіки в Київській області Нацполіції спільно з працівниками управління запобігання та виявлення корупції Держгеокадастру та військової прокуратури Київського гарнізону затримали двох зловмисників під час одержання ними частини обумовленої суми - 200 тисяч гривень.

Сьогодні, 30 травня, оперативники  Управління захисту економіки у Київській області Національної поліції спільно з працівниками управління запобігання та виявлення корупції Держгеокадастру та військової прокуратури затримали посадовця обласного управління Держгеокадастру та землевпорядника сільської ради під час одержання частини неправомірної вигоди.

Оперативники Управління захисту економіки в Київській області викрили посадовців обласного управління Держгеокадастру  та сільської ради у хабарництві.

Так, головний спеціаліст одного із відділів Держгеокадастру області та землевпорядник сільради вимагали від громадянина 800 тисяч гривень неправомірної вигоди. Саме стільки на думку посадовців коштує зміна меж земельних ділянок та їх цільового призначення.

Тривають слідчі дії.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

Схожі матеріали