Поліція припинила діяльність мережі гральних закладів (ФОТО)

clock
06.04.2017 09:08

Працівники територіальних підрозділів Департаменту захисту економіки провели низку санкціонованих обшуків у Рівненській, Сумській та Черкаській областях. Вилучили понад 380 тисяч гривень.

Оперативники Управління захисту економіки в Рівненській області Національної поліції викрили розгалужену мережу підпільних гральних закладів. Окрім того встановили осіб, які причетні до їх організації та функціонування – чотирьох мешканців Рівненщини. Свою протиправну діяльність вони ховали за вивісками оператора державних лотерей.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили підпільні заклади на території Рівненської області.

На підставі ухвали суду співробітники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції та Рівненського відділу поліції, за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури, провели 13 санкціонованих обшуків. Зокрема, у гральних закладах, за місцем мешкання фігурантів кримінального провадження.

Правоохоронці вилучили майже 170 тисяч гривень, понад 7,7 тисяч доларів США, а також 69 одиниць комп’ютерної техніки, 38 мобільних телефонів та чорнові записи.

Обшуки проводились в Сумській та Черкаській областях.

У Сумах оперативники територіального підрозділу спільно зі слідчими обласної поліції у 5-х закладах вилучили 94 одиниці грального обладнання та понад 4,6 тисяч гривень.

У Черкасах гральні заклади знаходились на вулицях Гагаріна та Сумгаїтської. 21 системний блок та понад 5,5 тисяч гривень вилучили поліцейські.

Загалом працівники територіальних підрозділів Департаменту захисту економіки Нацполіції вилучили 184 одиниці грального обладнання та понад 380 тисяч гривень в еквіваленті національної валюти.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

Схожі матеріали