Поліція Житомирщини забезпечує правопорядок і спокій жителів Олевського району (ФОТО)

clock
16.01.2017 15:18

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко під час зустрічі з олевчанами.

Керівник поліції області поінформував місцеву громаду про розслідування нічних подій у м. Олевську та загальну ситуацію із забезпеченням правопорядку у районі.

Зокрема, В’ячеслав Печененко розповів, що слідчі продовжують працювати із особами, які були госпіталізовані до місцевої лікарні. Він запевнив, що поліція докладе усіх зусиль, аби встановити причини та обставини подій у найкоротші терміни у ході об’єктивного та  неупередженого досудового розслідування.

Водночас начальник ГУНП наголосив, що у районі посилено заходи із охорони правопорядку і безпеки. Для забезпечення спокою жителів у місті та районі працюють бійці спецпідрозділу ГУНП.

Нагадаємо, що 16 січня близько 1 години ночі до поліції надійшло повідомлення про сутичку між кількома десятками чоловіків із застосуванням зброї на центральній площі м. Олевська. Унаслідок події 6 осіб поранені, один загинув. Причини та обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Схожі матеріали