Поліція Дніпропетровщини отримала нові кросовери «Мitsubishi» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
02.06.2017 09:14

Сьогодні, 2 червня, під час робочої поїздки до Дніпропетровської області міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Національної поліції України Сергій Князєв передали 38 службових автомобілів з екологічними двигунами «Mitsubishi Outlander PHEV» підрозділам поліції Дніпропетровщини.

Нагадаємо, 25 травня Національна поліція України в рамках Кіотського протоколу отримала 635 автомобілів з екологічними двигунами «Mitsubishi Outlander PHEV». Кросовери призначаються для потреб патрульної поліції, груп швидкого реагування, вибухотехнічних та превентивних підрозділів. Цими днями їх отримують поліцейські в регіонах. Сьогодні, одними з перших нові службові авто отримали правоохоронці Дніпропетровщини.

Передаючи ключі від автомобілів «Мitsubishi» поліцейським області, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наголосив, що впровадження понад 600 таких автівок з невеликим бензиновим двигуном в роботу Нацполіції дозволить зекономити на пальному близько 300 мільйонів на рік.

«Далі наша філософія – продовжувати оновлення парку та технічне оснащення. Кожна з цих автівок буде оснащена спеціальними приборами для патрулювання, спеціальними планшетами тощо. Ми виходимо з того, що система «Безпечне місто» – нова система патрулювання області та нова дорожня патрульна поліція, яка патрулюватиме траси, будуть оснащені новими авто такого типу. Такі завдання стоять перед нами у цьому році», – сказав глава МВС і наголосив, що нові поліцейські авто мають посилить безпеку і покращити якість життя мешканців Дніпропетровщини.

Одразу після вручення ці «Mitsubishi Outlander PHEV» вирушили до поліцейських підрозділів Кам’янського, Павлограду, Нікополя,Новомосковська, Жовтих Вод, Синельникового, Кривого Рогу та до Дніпровського районного відділу поліції. Нові авто використовуватимуть групи швидкого реагування поліції.

Своєю чергою голова Національної поліції Сергій Князєв висловив сподівання, що підрозділи, які отримали нові службові автомобілі, виконуватимуть свої обов’язки так само ефективно як працівники патрульної поліції Кривого Рогу та Дніпра.

Також голова Нацполіції України та очільник поліції у Дніпропетровської області Віталій Глуховеря вручили ключі від квартир родинам десятьох правоохоронців. Нове житло цього дня отримали діти Ольги Макаренко, поліцейської, розстріляної під час виконання службових обов’язків 25 вересня минулого року.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали