Першу 1000 заявок вже подали кандидати, які вирішили стати «Новим обличчям кордону» (ФОТО)

clock
04.04.2017 07:00

В рамках пілотного проекту нині триває масштабний набір до реформованих органів і підрозділів відомства. Офіційний старт конкурсного відбору, що проводиться серед військовослужбовців прикордонного відомства і цивільних громадян України, розпочався 28 березня. Серед учасників будуть відібрані близько 800 осіб.

Вони проходитимуть службу в підрозділах Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та Мостиського прикордонного загону.

Серед 1040 кандидатів, які вже виявили бажання проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах, більшість, а це понад 700 осіб, саме з числа цивільних громадян. При цьому 665 заявок були подані на ОКПП «Київ» та 375 на Мостиський прикордонний загін.

Нагадаємо, що для прозорості у відборі на посади партнерами нинішнього етапу проекту Держприкордонслужби виступили Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції.

Всі подані анкети кандидатів обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Їх можна подавати до 28 квітня включно.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті Держприкордонслужби за посиланням http://dpsu.gov.ua/ua/newface або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

В свою чергу для переможців конкурсу Державна прикордонна служба створює належний рівень мотивації служби. Зокрема, грошове забезпечення молодшого персоналу складатиме близько 9 тисяч гривень на місяць, також передбачено подальше кар’єрне зростання, професійна підготовка за міжнародними стандартами та сучасне екіпірування.

Запрошуємо громадян долучатися до конкурсу.

Прес-служба АДПС

Схожі матеріали