Перемога НАВС у відбірковому матчі турніру з футболу на «Кубок Міністра внутрішніх справ України – 2017»

clock
15.09.2017 16:47

15 вересня збірні команди Національної академії внутрішніх справ та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зіграли відбірковий матч на території столичного Фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив».

За грою команд активно вболівали керівництво Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Микола Громико та Василь Кобко, від НАВС – ректор Володимир Чернєй та проректор Руслан Сербин, тренери, курсанти, студенти тй друзі учасників змагань.

Після непростої напруженої боротьби пальму першості з рахунком 4:0 вибороли футболісти НАВС. До речі, це вже друга перемога у відбірковому турнірі. 13 вересня київська команда обіграла Одеський державний університет внутрішніх справ з таким же рахунком.

Не останню роль у перемозі зіграла гучна підтримка всіх вболівальників. Але головна заслуга, звичайно ж, у підготовці та віртуозності команди Національної академії внутрішніх справ, фаховості їх наставників, належному забезпеченні умов для тренувань.

Після завершення змагань першим привітав переможців ректор академії Володимир Чернєй. Він побажав усім успіхів та високих спортивних показників. «Участь у таких змаганнях – це є одним з етапів підготовки курсантів, під час яких ви набуваєте професійних навичок та якостей, необхідних у подальшому при виконанні службових завдань. Таким чином загартовується ваша витримка до великих фізичних та нервово-психологічних навантажень», - зазначив ректор.

До слів Володимира Васильовича приєдналися і й інші шановні вболівальники.

Тож далі на команду академії чекають нові випробування, адже втримати завойовані позиції значно важче, ніж їх здобувати. Та спортсмени й тренерський колектив, незважаючи на здобуті перемоги, продовжують наполегливо тренуватися, щоб підкоряти нові спортивні вершини.

 

Відділення комунікації НАВС

Схожі матеріали