Оперативники ДВБ затримали банду наркоділків та вилучили наркотики на суму 1,5 мільйона гривень (ФОТО)

clock
22.09.2017 08:36

На Рівненщині викрито банду наркоторгівців, яка займалася виготовленням та збутом метамфетаміну. До складу групи входив колишній працівник міліції

Рівненським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України було встановлена організована група, що займалася виробництвом та збутом наркотичних засобів.

Організатором виявився 34-річний мешканець Рівного, судимий за ст. 115 КК (Умисне вбивство) України та 29-річний житель Дубровиці – в минулому працівник місцевого райвідділу міліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу  України.

Співробітниками УДВБ НПУ та бійцями спецпідрозділу «КОРД» було проведено 14 обшуків та вилучено наркотичні засоби – метамфетамін, марихуану та таблетки «Циррус» - вартістю 1 мільйон 580 тисяч гривень. Також вилучено зброю, грошові кошти, бурштин, фосфор червоний та документи осіб, які є боржниками наркоділків.

Організатора та колишнього міліціонера затримано та буде оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу.

Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Схожі матеріали