Оперативна інформація щодо наслідків складних погодних умов на території України станом на 7 годину 7 січня 2017 року

clock
07.01.2017 09:54

В період з 6 по 7 січня внаслідок несприятливих погодних умов (сніг, хуртовини, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 71 населеного пункту у семи областях, а саме: Одеській – 35 н.п., Львівській – 14 н.п., Херсонській – 10 н.п., Миколаївській – 7 н.п., Кіровоградській – 2 н.п., Київській – 2 н.п., Черкаській – 1 н.п.

До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Внаслідок погіршення погодних умов (сніг, хуртовини, пориви вітру 20-25 м/с) 6 січня на ділянці автодороги М–15 Одеса - Рені в Ізмаїльському районі, та ділянках доріг місцевого значення Кілійського та Роздільнянського районів Одеської області зафіксовано ускладнення руху транспорту та утворення автомобільних заторів, до яких потрапило близько 60 транспортних засобів.

З метою ліквідації заторів та розчистки доріг на зазначених ділянках залучено 15 од. техніки та 34 чол., у тому числі  від ДСНС 9 од. тех. та 25 чол.

6 січня у зв’язку з погіршенням погодних умов з метою недопущення заторів у русі та оперативного розчищення доріг від снігу введено обмеження на рух автотранспортних засобів на автодорогах країни, а саме:

Одеська область.

З 18 год. 6 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення Арцизького, Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Ізмаїльського, Ренійського, Саратського, Тарутинського, Татарбунарського районів області.

Херсонська область.

З 10 год. 6 січня обмежено рух для вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорогах загального користування М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог), ділянка між м. Миколаїв та м.Херсон.

Дніпропетровська область.

З 12 год. 6 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на ділянках доріг: Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв; Н-23 Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя; Н-23 Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя; Р-74 П'ятихатки - Кривий Ріг – Широке; - М-04 Знамянка – Луганськ – Ізварне; Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя.

Кіровоградська область.

З 15 год. 6 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування по області.

Черкаська область.

З 12 год. 6 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення по області.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 503 од. техніки та 740 чол.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали