Охорона фіналу «Євробачення-2017» забезпечена на належному рівні (ФОТО, ВІДЕО)

clock
13.05.2017 08:29

Сьогодні, 13 травня, правопорядок у Києві на локаціях Міжнародного пісенного конкурсу охоронятимуть близько 10 тисяч правоохоронців. З них 3,5 тисячі – безпосередньо на місці проведення фіналу «Євробачення». Серед задіяних підрозділів – поліція охорони: для несення служби відібрані найпідготовленіші працівники з Києва та низки областей.

«Наші працівники ознайомлені з усіма заходами, які необхідно забезпечити під час охорони території, приміщень, при здійсненні пропускного режиму, спілкуванні з учасниками і глядачами», – повідомив начальник Департаменту поліції охорони НПУ Сергій Будник. Він підкреслив, що працівники пройшли спеціальні навчання та інструктажі перед заступанням на службу.

Сергій Будник також зазначив, що серед правоохоронців розповсюдили розмовник, розроблений Національною академією внутрішніх справ. Це видання допоможе поліцейським спілкуватися з іноземцями у разі потреби.

Нагадаємо, поліція підготувала для іноземних гостей «Євробачення-2017» «Гід з безпеки».

Публічну безпеку і порядок під час проведенням другого півфіналу «Євробачення-2017» забезпечували майже 3,7 тисяч правоохоронців, а під час репетиції фіналу конкурсу – близько 3 тисяч працівників правоохоронних органів.

За матеріалами Департаменту комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали