Одеські правоохоронці затримали зловмисника, який в новорічну ніч вбив чоловіка та жінку (ФОТО, ВІДЕО)

clock
05.01.2017 14:16

Працівники Овідіопольського відділу поліції спільно з Управлінням карного розшуку ГУНП в Одеській області викрили 42-річного раніше судимого громадянина сусідньої держави, який через ревнощі зарубав сокирою знайомого та подругу.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із садиб села Прилиманське Овідіопольського району були виявлені два тіла з ознаками насильницької смерті – рубленими ранами голови та тулуба.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Під час оперативно-розшукових заходів було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився 42-річний чоловік, який після скоєння злочину втік до Одеси, але, завдяки злагодженим діям правоохоронців, був затриманий за кілька днів.

Під час встановлення всіх обставин даної події з’ясувалося, що зловмисник разом зі своєю подругою прийшов в гості до товариша. Під час вживання спиртних напоїв, між чоловіками розпочалася сварка. Правопорушник вихопив сокиру та наніс декілька ударів господарю будинку, після чого заподіяв тілесні ушкодження й жінці.

Щодо зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Одеської області

Схожі матеріали