Одеські поліцейські протягом лічених годин розкрили вбивство (ФОТО, ВІДЕО)

clock
08.01.2017 12:52

У результаті проведеної спецоперації зухвалі грабіжники, що в пошуках наживи вбили літнього одесита, затримані.

Нагадаємо, вранці 6 січня в Одесі троє невідомих під виглядом працівників комунальних служб проникли до квартири місцевих жителів. Зв’язавши господарів і застосувавши фізичну силу, зловмисники вимагали у подружжя матеріальні цінності. Від отриманих тілесних ушкоджень 68-річний господар квартири помер на місці.

У результаті злагоджених дій поліції протягом лічених годин цей зухвалий злочин був розкритий. Збираючи по крихтах інформацію, поліцейські вийшли на слід нападників та встановили місце, де ті переховувались.

Було встановлено, що до злочинної групи з ознаками організованості входили, як одесити, так і громадяни сусідньої держави, що вже були неодноразово засуджені. Аби не допустити втечі зловмисників чи повторного скоєння злочинів, було прийнято рішення штурмувати квартиру, в якій вони знаходилися. Бійці спецпідрозділу ГУНП в Одеській області провели силовий штурм – зловмисники затримані.

«На жаль, Різдвяні свята не стали перешкодою для правопорушників, – зазначив начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін. – Реалії життя такі, що хтось відзначає світле свято Різдва Христового, а хтось порушує закони. Однак поліція Одещини продовжує нести службу у посиленому режимі, аби одесити і гості міста почувалися у безпеці й мирно зустріли свята».

Відділ комунікації поліції Одеської області

Схожі матеріали