Одеські патрульні затримали зловмисників, які здійснили підпал автомобіля (ОНОВЛЕНО, ФОТО, ВІДЕО)

clock
06.04.2017 06:25

Підпал транспортного засобу жителя Одеси двоє зловмисників здійснили близько 3-ї ночі 5 квітня. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України. У результаті проведених оперативних заходів поліція Одещини затримала правопорушників.

До Приморського відділу поліції в м. Одеса звернувся 48-річний місцевий мешканець та повідомив, що близько 3-ї ночі 5 квітня невідомі підпалили його автомобіль «Range Rover».

Поліція провела низку оперативно-розшукових заходів направлених на встановлення осіб, які можуть бути причетними до підпалу автомобіля заявника.

У результаті проведених заходів поліцейські затримали автомобіль, водій та пасажир якого обґрунтовано підозрюються у підпалі позашляховика «Range Rover». Ними виявились двоє чоловіків віком 25 та 36 років.

Слідчо-оперативна група Приморського ВП та спеціалісти вибухотехнічного управління виявили у салоні автомобіля зловмисників пульт дистанційного управління та предмет, схожий на радіокерований запалювальний пристрій. Вилучене направлене на дослідження до НДЕКЦ в Одеській області.

Встановлено, що чоловіки облили автомобіль запальною сумішшю та підпалили його, після чого одразу зникли з місця скоєння злочину.

Наразі правопорушники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони обґрунтовано підозрюються у скоєнні подібних злочинів на території Одеської області. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Одещини

(за матеріалами Управління патрульної поліції в м. Одесі та Приморського відділу поліції ГУНП в Одеській області)

Схожі матеріали