«Оберіг-2016» – у Новоайдарі

clock
22.04.2016 13:37

21 квітня 2016 року, згідно з планом проведення інформаційної акції «Оберіг–2016», спільна група у складі представників МВС, НГУ, Національної поліції та ДСНС продовжила роботу у місті Новоайдар Луганської області.

 

Спільна група взяла участь у нараді директорів шкіл міста Новоайдара, що пройшла в міській держадміністрації. Під час наради присутнім було продемонстровано типову презентацію заняття на тему: «Порядок дій населення у разі виявлення вибухонебезпечного предмета». Директорам шкіл були передані плакати та посібники «Щодо порядку дій населення у разі виявлення вибухонебезпечного предмета».

На прохання керівництва відділу освіти та науки міста робоча група надала місцевим педагогам електронні версії презентації, а також комплект плакатів для розміщення у міській раді.

Після наради представники Національної гвардії, ДСНС та Національної поліції провели в Новоайдарівській школі-гімназії та в Гричищенській загальноосвітній школі інформування учнів щодо порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечного предмета. Навчальним закладам були передані настільні ігри «Монополіст», комплекти плакатів, пам’ятки щодо порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та бібліотечки історичної літератури.

Також спільна група відвідала блокпости № 47 та № 48 та передала військовослужбовцям, які несуть там службу, комплекти художньої літератури та посібники «На допомогу захисникам Батьківщини».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали