Найсильніші поліатлоністи – у Нацуніверситеті цивільного захисту (ФОТО)

clock
27.05.2017 06:00

Цього тижня у Львові відбувся чемпіонат ФСТ «Динамо» України з поліатлону за програмою комплексних змагань «Динаміада–2017» серед збірних вищих навчальних закладів МВС України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ України.

У змаганнях взяли участь команди 11 відомчих вишів. Кожен спортсмен мав виконати чотири вправи: стрільба з пневматичного пістолета калібру 4,5 мм, плавання на дистанцію 100 м, забіг на коротку (100 м) і довгу дистанції (1000 і 3000 м для жінок і чоловіків відповідно).

Слід зауважити, що всі етапи чотириборства були видовищним і напруженим, бо перемоги прагнули всі без винятку спортсмени. І за результатами усіх випробувань суддівська колегія змагань визначила переможців.

У командній першості найкращий результат продемонстрували поліатлоністи з Національного університету цивільного захисту України, срібло здобула збірна Харківського національного університету внутрішніх справ, а бронзу – команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

А в особистому заліку перемогу серед жінок здобула Мирослава Панюс (ХНУВС), серед чоловіків – Юрій Грянко (Нацуніверситет цивільного захисту України).

Переможці та призери чемпіонату були нагороджені кубками, дипломами та медалями Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Департамент комунікації МВС України

Фото Вікторії Веселовської

Схожі матеріали