Наприкінці травня прикордонники і митники України та Молдови розпочнуть спільний контроль в пункті пропуску «Кучурган» (ФОТО)

clock
19.04.2017 11:34

Запровадження спільного контролю представники прикордонних та митних відомств України й Республіки Молдова обговорили вчора під час зустрічі, що відбулась в пункті пропуску «Кучурган».

За результатами обговорення сторони узгодили та підписали доповнення до Технологічної схеми організації спільного контролю осіб, транспортних засобів та товарів в пункті пропуску «Кучурган». Здійснення поетапного спільного контролю в пункті пропуску «Кучурган» розпочнеться вже наприкінці травня цього року.

На початковому етапі, який триватиме півроку, прикордонники Республіки Молдова будуть знаходитись на напрямку в’їзду в Республіку Молдова (виїзду з України), а митники на напрямку виїзду з Республіки Молдова (в’їзду в Україну).

Після закінчення початкового етапу, за взаємною згодою, контрольні органи сторін перейдуть до здійснення своєї діяльності в повному обсязі, у відповідності до раніше схваленої Технологічної схеми.

Прес-служба АДПС України

Схожі матеріали