Начальником поліції Запорізької області призначено Олега Золотоношу (ФОТО)

clock
18.01.2017 13:46

Сьогодні, 18 січня, заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко представив особовому складу запорізької поліції нового очільника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області — Олега Золотоношу.

У представленні взяли участь голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, прокурор області Валерій Романов, голова СБУ області Олександр Шмітько, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, народні депутати України, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

Під час заходу заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко подякував тимчасовому керівнику поліції Запорізької області полковнику поліції Івану Пазинічу за роботу. «Дякую Вам за те, що несли нелегку ношу. Сподіваюсь, що цей досвід Ви застосовуватимете і надалі та розкриватимете злочини, як Ви вмієте», – зазначив Олексій Руденко.

Олег Золотоноша розпочав службу в органах внутрішніх справ в серпні 1998 року. Після закінчення академії МВС України у червні 2005 року продовжив службу на оперативних та керівних посадах ГУМВС України в Дніпропетровській області.

З червня 2014 по листопад 2015 - начальник Управління протидії злочинності в сфері економіки ГУМВС України в Дніпропетровській області. З грудня 2015 по 2016 рік - перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук.

Звертаючись до особового складу запорізької поліції, Олексій Руденко попрохав підтримати нового керівника заради забезпечення правопорядку на території області, адже область знаходиться поблизу зони проведення Антитерористичної операції.

Під час виступу новий керівник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області полковник поліції Олег Золотоноша розповів, що розуміє покладену на нього відповідальність. Основним завданням підрозділу має бути захист населення та забезпечення правопорядку. Також начальник зазначив, що одним із пріоритетів для співробітників поліції є суворе дотримання букви Закону. Крім того, новопризначений керівник звернувся до представників влади, громадськості та засобів масової інформації з проханням бути об’єктивними при вісвітленні діяльності поліції.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Схожі матеріали