Нацгвардія України запрошує військовослужбовців до бригади швидкого реагування (ФОТО, ВІДЕО)

clock
25.04.2016 12:32

23 квітня у Білій Церкві стартував набір військовослужбовців до лав бригади швидкого реагування Національної гвардії України.
Під час ознайомчої зустрічі усі охочі мали змогу дізнатися про службу у Нацгвардії, її переваги та особливості, а також більш детально ознайомитися із діяльністю новоствореної бригади швидкого реагування – військової частини 3018, що дислокується у Гостомелі. 


 


Її ключовою відмінністю є експертне забезпечення, високоякісний відбір бійців і технічне оснащення.

 

 

Сьогодні підготовку бійців бригади проводять офіційно працевлаштовані в країні інструктори НАТО та Ізраїлю, що дає можливість бійцям бригади отримати рівень бойових навичок відповідно до сучасних вимог.
Крім того організаційно-штатна структура, логістика та інші  види забезпечення  - все за стандартами НАТО.

 

Заробітна плата від 10 тисяч гривень,  унікальні методи навчання та тренування на рівні провідних армій світ, високоякісний відбір бійців, сучасне  технічне оснащення. Це лише невеликий перелік переваг новоствореної бригади швидкого реагування Національної гвардії України.

У новоствореній бригаді  існує безкомпромісне ставлення до порушень військової дисципліни, а також рівноправність у службових обов'язках солдатів і офіцерів, шанобливе і професійне ставлення начальницького складу до бійців.

Варто зазначити, що бійцям, які бажають служити у бригаді майбутнього, доведеться пройти жорсткий відбір.

Більше фото за посиланням

Найбільш цілеспрямовані стануть справжніми професіоналами та отримають гідне грошове забезпечення та соцпакет.

Для участі у конкурсі заповніть, будь ласка, анкету за посиланням

 

 

 
 
Схожі матеріали