На Волині правоохоронці та громадськість поглиблюють співпрацю (ФОТО)

clock
26.10.2016 14:08

Сьогодні, 26 жовтня, у Головному управлінні Нацполіції Волинської області відбувся «круглий стіл» за головування очільника Громадської ради при МВС України Володимира Мартиненка. Участь у заході взяли керівників регіональних підрозділів органів виконавчої влади, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ, та представники громадськості Волині.

Головним завданням зустрічі було налагодження діалогу й тісної взаємодії між обласними управліннями Національної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, Державної міграційної служби, регіонального сервісного центру МВС з громадськістю. Учасники «круглого столу» озвучили злободенні питання та шукали шляхи їх вирішення.

Зокрема йшлося про створення робочої групи, до якої Володимир Мартиненко запросив усіх волинян, які мають досвід і бажання сприяти реформуванню правоохоронних органів.

«Від кожного із нас залежить ефективність діяльності цієї робочої групи. Діалог між органами МВС та громадськістю має бути дієвим та конструктивним», – зазначив Володимир Мартиненко під час засідання.

До кінця цього тижня охочі долучитися до діяльності робочої групи можуть надіслати відповідні анкети на адресу: [email protected].

Під час круглого столу Володимир Мартиненко також анонсував зустріч міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з членами робочих груп Громадської ради при МВС, що відбудеться наприкінці листопада цього року.

Нагадаємо, що за ініціативою Громадської ради при МВС України зустрічі представників правоохоронних органів з громадськими активістами пройдуть у всіх областях. У жовтні «круглі столи» вже відбулися на Тернопільщині, Буковині та Прикарпатті. Волинь стала – чотирнадцятим регіоном. На черзі – Рівненська та Житомирська області.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали