Мобільний сервісний центр МВС запрацював на Одещині (ФОТО)

clock
24.05.2017 11:37

Місто Южне стало першим в Одеській області, де громадяни обслугував мобільний сервісний центр МВС. Швидко та зручно громадяни змогли замінити посвідчення водія, зареєструвати транспортні засоби та замовити довідки про несудимість.

За виїзд пересувний сервісний центр МВС надав 11 послуг та більше 50 консультацій та роз’яснень містянам та переселенцям із зони АТО які мешкають у місті Южне щодо отримання послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів та заміни посвідчень водія.

Мешканцям міста у разі необхідності довелося б подолати більше 150 км до стаціонарного сервісного центру МВС. За словами жителів міста, курсування мобільного сервісного центру МВС значно полегшує отримання послуг, а державний сервіс дивує своєю зручністю.

У мобільному центрі, за допомогою сучасного обладнання працюють та обслуговують громадян два адміністратори і експерт, який проводить огляд транспортного засобу.

Нагадаємо, аби замовити мобільний СЦ МВС у своє місто, громадяни мають подати заяву до органу місцевого самоврядування, після отримання заявок, орган місцевого самоврядування подає запит до Регіонального сервісного центру МВС.

Мобільний сервісний центр МВС надає громадянам найбільш затребувані послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей у віддалених районах області. Працює центр на запит від місцевих органів виконавчої влади.

Прес-служба ГСЦ МВС

 

Схожі матеріали