Мобільний сервісний центр МВС надав послуги у селищі Новолуганське, що на лінії розмежування на Світлодарській дузі (ФОТО)

clock
27.04.2017 11:31

Мобільний сервісний центр МВС Донецької області виїхав для обслуговування громадян у селищі Новолуганське. Від населеного пункту до лінії розмежування із непідконтрольною територією усього півтора кілометри. Нещодавно українські військовослужбовці взяли під контроль селище та встановили блокопост на південній околиці селища, частина якого раніше перебувала в "сірій зоні".

За виїзд пересувний сервісний центр МВС надав загалом 15 послуг та видав 50 довідок про відсутність судимостей. Громадяни отримали консультації щодо отримання послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів та заміни посвідчень водія.

Нагадаємо, що мобільні сервісні центри МВС розпочали свою роботу у квітні 2017 року та будуть надавати послуги у регіонах країни на запит від органів місцевого самоврядування.

Інформацію про роботу мобільних сервісних центрів МВС можна знайти на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua та за телефоном (044) 290-19-88.

 

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали