Мобільні сервісні центри МВС надали перші послуги громадянам України (ФОТО, ВІДЕО, ІНФОГРАФІКА)

clock
06.04.2017 10:01

Мобільні сервісні центри МВС України, що були презентовані наприкінці березня, вже виїхали на обслуговування громадян у маленькі містечка та селища.

Перший з 20 мобільних сервісних центрів МВС вчора, 5 квітня, зробив свій перший виїзд – до старовинного Нетішина на Хмельниччині. Мешканцям міста у разі необхідності довелось би долати понад 40 км до найближчого стаціонарного сервісного центру.

Другий МСЦ вирушає сьогодні надавати послуги мешканцям міста Кам’янка-Бузька Львівської області. А вже завтра якісний сервіс прямує до Козятина Вінницької області.

Наступного тижня мобільні сервісні центри почнуть функціонувати на Закарпатті та Донеччині. Вже незабаром вони курсуватимуть три дні на тиждень всією територією країни.

Пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням, виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти України та надаватимуть громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

«Це унікальний приклад, коли державні послуги рухаються назустріч громадянам, а не навпаки. Мобільний центр на кожному виїзді зможе надавати в середньому до 25 послуг. Усі центри працюватимуть за запитом від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати до Регіонального сервісного центру МВС в області. І я дуже сподіваюсь на підтримку  місцевої влади. Перші кроки до співпраці у цьому напрямку вже успішно зроблені», – повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

У кожному мобільному центрі обслуговуватимуть громадян два адміністратора та фахівець експертної служби.

Графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті ГСЦ МВС у розділі «Мобільні СЦ».

Нагадуємо, що інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті Головного сервісного центру, отримати консультацію – за номером: (044) 290-18-99, або на офіційній сторінці у мережі facebook.

Прес-служба Головного сервісного центу МВС України

Схожі матеріали