МВС закликає повідомляти правоохоронцям про виявлених провокаторів під час хресної ходи

clock
25.07.2016 14:38

Про це сьогодні, 25 липня, повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. За його словами, правоохоронними органами будуть задіяні всі необхідні сили та засоби задля недопущення будь-яких провокацій та спроб дестабілізації ситуації.

«У разі виявлення провокаторів або підозрілих осіб необхідно негайно повідомляти правоохоронців. Відповідні оперативні служби Нацполіції та СБУ контролюють ситуацію та  здійснюють усі необхідні профілактичні заходи на упередження», –  зазначив Зорян Шкіряк.

За його словами, для забезпечення безпеки будуть встановлені рамки з металошукачами та буде введено жорсткий паспортний контроль.

«Наша головна задача –  захист державних інтересів України, а також життя, прав і свобод мирних громадян», –  підкреслив радник міністра.

Він додав, що у відомстві не виключають можливих провокацій, проте підрозділи МВС, Нацполіції, СБУ та Нацгвардії цілковито готові до усіх викликів.

«У разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій, правоохоронці відреагують жорстко і адекватно в рамках чинного законодавства. Всі підрозділи діють спільно, чітко і скоординовано», –  сказав Зорян Шкіряк.

 

Департамент комунікації МВС України 

Схожі матеріали