МВС і Нацполіція – за чисте довкілля (ФОТО, ВІДЕО)

clock
23.04.2016 12:10

У суботу, 23 квітня, працівники Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Щороку в квітні-травні у державі проходять масштабні заходи з благоустрою і озеленення територій населених пунктів, участь у яких традиційно беруть і працівники правоохоронного відомства.

От і цьогоріч представники різних підрозділів МВС та Нацполіції з ентузіазмом взялися впорядковувати як на території своїх адмінбудівель, так і на інших об’єктах.

Зібравшись зранку, працівники міністерства та поліцейські розділилися на команди. Частина учасників акції залишилася наводити лад на подвір’ї міністерства: мили, фарбували, упорядковували газони тощо. А ще кілька «десантів» вирушили автобусами в різні куточки Києва й навіть за межі міста.

Помічників радо зустрічали у відомчому дитячому садочку у Солом’янському районі столиці. Колектив дитячого закладу цього дня повним складом вийшов на суботник.

Доки вихователі створювали інтерактивний розвиваючий комплекс «Ігроленд на асфальті» і фарбували ігрове обладнання на майданчиках, «делегати» від міністерства білили дерева, викорчовували зайві кущі, ремонтували паркан, прибирали сміття на території.

Також гості завезли чорнозем і облаштували два городики, де дошкільнята вже з понеділка почнуть вирощувати овочі, та підготували місцини для встановлення нових пісочників.

 

Тим часом робота кипіла й у столичному парку Дружби народів, куди з’їхалися працівники різних державних установ. Значний внесок у загальну справу внесли й представники правоохоронного відомства: прибирали опале листя, сухостій та сміття на території парку. Цікаво, що у парку до благоустрою долучилися й діти.

І після плідної праці на свіжому повітрі разом із мамами й татами вони почастувалися «польовим обідом», про який подбали організатори.

Якісно попрацював міністерський «десант» і в дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Променистий», що у Бучі.

Були прибрані як будівля закладу, так і прилегла територія, побілені бордюри й дерева, а також висаджені кільканадцять дерев та кущів.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали