Львівський державний університет внутрішніх справ став членом Асоціації європейських коледжів поліції (ФОТО)

clock
13.05.2017 06:05

Одноголосне рішення про включення Львівського державного університету внутрішніх справ (ЛьвДУВС) до складу Асоціації європейських коледжів поліції було прийняте на початку травня під час чергового засідання виконавчого комітету організації.

Прийняттю цього важливого рішення передувало представлення вишу перед діючими членами асоціації, що проходило на базі Академії МВС Грузії у м. Тбілісі. ЛьвДУВС представляли ректор університету Роман Благута та завідувач відділення міжнародних зв’язків Василь Франчук.

Метою візиту до Грузії було також підписання Меморандуму про взаєморозуміння між ЛьвДУВС та Академією МВС Грузії з питань співробітництва у сфері поліцейської освіти.

Документом визначено особливості проведення спільної роботи у майбутньому щодо організації зустрічей, лекцій, стажувань, семінарів, конференцій, а також інших заходів на базі взаємних інтересів сторін. Нагадаємо, що попередні домовленості про майбутню співпрацю між навчальними закладами були досягнуті під час візиту очільника Академії МВС Грузії Гіві Міканадзе до Львова 8 лютого.

У рамках візиту до Академії МВС Грузії представників ЛьвДУВС ознайомили із навчально-матеріальною базою вишу. Ректор Гіві Міканадзе особисто провів ознайомчу екскурсію територією, продемонструвавши адміністративну будівлю з конференц-залом, спортивний комплекс, стадіон, багатофункціональний стрілецький тир, митний полігон з аудиторіями.

Підсумком перебування у закордонному відрядженні стало обговорення з керівництвом Асоціації європейських коледжів поліції питань щодо пошуку можливих форм співробітництва у майбутньому. Крім того, досягнуто попередніх усних домовленостей щодо здійснення іноземними колегами з Республіки Вірменія, Азербайджанської Республіки та Чеської Республіки візитів до ЛьвДУВС з метою ознайомлення з діяльністю навчального закладу для розгляду можливостей підписання угод про співробітництво.

Прес-служба ЛьвДУВС

Схожі матеріали