Командувач Національної гвардії вручив відзнаки воїнам батальйону імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького (ФОТО, ВІДЕО)

clock
02.12.2016 06:30

1 грудня у Києві на території військової частини 3066, Північного ТРК Національної гвардії, до якої і входить батальйон оперативного призначення, Президент України оголосив про офіційне присвоєння підрозділу імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького та вручив батальйону відзнаку.

За ініціативи командувача НГУ генерал-лейтенанта Юрія Аллерова на честь героя України генерал-майора Сергія Кульчицького була випущена пам’ятна медаль героя України генерал-майора Сергія Кульчицького, з барельєфом безпосередньо Кульчицького, і цією відзнакою відзначено кожного воїна батальйона.

"Це батальйон, який став на захист держави, не лякаючись жодних труднощів, яких було немало. Покійний Сергій Петрович зумів не лише дати основи бойової підготовки, він зміг за короткий час зробити з набраних людей команду, навчати їх розуміти одне одного, стати батьком і показати приклад генерала, який завжди йде попереду своїх бійців". – підкреслив генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Завершилися заходи концертом Академічного ансамблю Національної гвардії України.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали