Київські оперативники видворили з України «злодія в законі» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
12.12.2016 18:02

Іноземцю заборонено в’їзд на територію держави строком на три роки. Про це повідомив т.в.о. Голови Національної поліції України Вадим Троян.

У ході реалізації отриманої оперативної інформації оперативники карного розшуку спільно з працівниками управління оперативної служби, управління  оперативно-технічних заходів столичного главку поліції та департаменту оперативно-технічних заходів Нацполіції, київської прокуратури та міграційної служби області в аеропорту  Борисполя затримали «злодія у законі» Черая Тенгіза, відомого у кримінальних колах як «Тенго Гальський».

Встановлено, що чоловік 1982 року народження є уродженцем Грузії, однак  постійно проживав у Санкт-Петербурзі. Там він у 2014 році був «коронований» дев’ятьма «злодіями в законі». На територію України він прибув у жовтні, аби встановити та розширювати свій вплив на кримінальні процеси у регіонах, згуртовувати окремі організовані групи для посилення їх злочинної діяльності.

Також у плани «Тенго Гальського» входила організація, проведення та безпосередня участь у зустрічах (так званих «сходках») представників злочинних об’єднань для вирішення основних кримінальних питань, пов’язаних із перерозподілом сфер впливу.

Вадим Троян повідомив, що Тенго Гальського примусово видворили із забороною в’їзду на територію України строком на три роки.

Нагадаємо, в середині листопада поліцейські видворили з України ще одного «злодія в законі», відомого в кримінальних колах як «Дато Тобольський».

Крім того, на початку листопада поліція завадила «коронувати» потенційного «злодія в законі».

 

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали