Керівники TWINNING-проекту прикордонної служби ознайомилися з новітніми технологіями оформлення осіб та транспорту (ФОТО)

clock
20.01.2017 13:51

В рамках європейського проекту «TWINNING» відбувся візит його керівників цього у Чернігівську область. Томас Остеррот і Райнер Бойссель відвідали пункту пропуску «Нові Яриловичі», що розташований на кордоні з Республікою Білорусь. Також до заходу долучились експерти-керівники з прикордонних відомств ФРН, Литовської Республіки та Республіки Польща.

У пункті пропуску «Нові Яриловичі» проводяться заходи щодо спрощення прикордонних і митних процедур та створення комфортних умов перетину кордону для подорожуючих. Вже у ході ознайомчого візиту експертам на практиці були продемонстровані заходи з інтегрованого управління кордонами.

Зокрема, європейським колегам було продемонстровано можливості здійснення всіх видів контролю за умови однієї зупинки транспортного засобу в пункті пропуску. Крім того, прикордонники показали сучасний підхід до оформлення осіб й автомобілів з застосуванням новітніх технологій та кращих європейських стандартів.

Нагадаємо, що у Адміністрації Держприкордонслужби України відбулось перше засідання Керівного комітету TWINNING-проекту, на якому учасники підбили підсумки проведених заходів у минулому році та склали плани на цей рік.

Прес-служба АДПС України

Схожі матеріали