Харківські поліцейські отримали від Консультативної Місії ЄС обладнання на суму більше ніж півмільйона гривень (ФОТО, ВІДЕО)

clock
03.04.2017 14:47

У рамках міжнародної технічної допомоги представники Місії передали харківським правоохоронцям балістичні та криміналістичні валізи, фотоапарати, набори ламп для криміналістичної роботи, набори фільтрів для фотоапаратів, набори для відбору слідів пилу.

- Ми і надалі будемо продовжувати співробітництво, вивчати особливості регіону, впроваджувати нові проекти, - зазначив голова департаменту операцій КМЕС Удо Моллер.

Начальник ГУНП в Харківській області Анатолій Дмитрієв подякував представникам Місії за плідну співпрацю та допомогу в оснащенні практичних підрозділів сучасним приладдям.

За словами старшого інспектора відділу кримінального забезпечення СУ ГУНП Олексія Толмачова, передане обладнання має високу якість та дає великі можливості у роботі. Олексій Толмачов також зазначив, що завдяки сприянню КМЕС з працівниками підрозділу регулярно проводяться тренінги для вдосконалення професійних навичок.

- Це устаткування допоможе ще якісніше збирати докази під час розслідування кримінальних справ та підвищить рівень роботи правоохоронців, - підкреслив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

Слід зазначити, що схожий проект уже випробували у Чехії, Литві, Польщі та Румунії.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Схожі матеріали