Гвардійці затримали чоловіка, що знаходиться у розшуку та осіб, ймовірно причетних до НЗФ

clock
08.09.2019 07:34

За минулий тиждень нацгвардійці, що виконують службово-бойові (спеціальні) завдання у складі Операції Об’єднаних сил на блокпостах поблизу населених пунктів Маріуполь, Волноваха, Благодатне здійснили близько 20 затримань різного характеру.

 

На одному з блокпостів біля Маріуполя військові НГУ затримали чоловіка, який знаходиться у розшуку працівниками Служби безпеки України за частиною 2 статті 258-5 Кримінального кодексу України – «Фінансування тероризму».  Громадянина було передано співробітникам Мангушського відділення поліції ГУ НП України.

 

Також у період з 1 по 7 вересня, нацгвардійці затримали 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно пошукової бази Нацполіції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань. Ще у одного громадянина, на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха, українські військові під час перевірки виявили підроблений Паспорт України.

 

За цей термін гвардійцями також було вилучено близько 25 грам речовини зеленого кольору схожої на канабіс та 10 міліграмів наркотичної речовини, ймовірно «опіум». Чимало громадян було затримано за відсутності свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а одна громадянка навіть користувалася напівпричепом, що  перебуває у розшуку Великоновосілківським  ВП ГУНП в Донецькій області. Всіх затриманих було передано працівникам Національної поліції.

 

Нацгвардійці й надалі продовжать сумлінно виконувати службово-бойові (спеціальні) завдання у складі ООС.

 

Пресслужба НГУ

 

Схожі матеріали