Голова Громадської ради при МВС закликав громадськість Хмельниччини до активної співпраці (ФОТО, ВІДЕО)

clock
05.11.2016 07:05

Володимир Мартиненко запропонував представникам ЗМІ та громадським активістам ефективний механізм взаємодії: їх запросили увійти до складу робочої групи з питань налагодження співпраці громадськості з органами виконавчої влади, діяльність яких координує міністр внутрішніх справ.

Голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко вчора, 4 листопада, провів зустріч за участю керівників обласних управлінь Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної міграційної служби, Національної академії Державної прикордонної служби України та регіонального сервісного центру МВС, представниками понад 100 громадських організацій, які діють в області, журналістами.

Громадські активісти піднімали найрізноманітніші питання. Говорили про підсумки атестації, роботу поліцейських комісій, про ефективність різних структурних підрозділів поліції, зокрема, патрульних поліцейських, про роботу call-центру тощо.

Володимир Мартиненко закликав представників ЗМІ та активних членів громадських організацій вступати до робочої групи по взаємодії з громадськістю, яка найближчим часом буде створена.

«Сьогодні ми приїхали на Хмельниччину, щоб зустрітися з громадськістю та вибудувати з активістами більш тісну і конструктивну співпрацю. Хмельницький – дев’ятнадцяте обласний центр, де ми проводимо такі заходи, – зазначив Володимир Мартиненко. – Після Революції Гідності з'явилось чимало активних людей, які б хотіли долучитися до процесів, що відбуваються в державі. Тому разом з керівництвом ми вибудували концепцію залучення громадськості до роботи, яка відбувається у відомстві. Мова іде не лише про співпрацю з поліцією, а й усіма структурами, роботу яких координує міністр внутрішніх справ України».

Представники громадськості підтримали ідею створення робочої групи, але зауважили, що до неї мають увійти ті люди, які справді щось роблять для розвитку області. Також була озвучена пропозиція розробити графік засідань, у яких має брати участь і керівництво поліції області.

Робоча група з представників громадських організацій Хмельниччини буде створена найближчим часом. Бажаючі увійти до складу робочої групи можуть надсилати мотиваційні листи на електронну адресу: [email protected].

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали