Голова ДСНС України Микола Чечоткін взяв участь у відкритті нової пожежно-рятувальної частини (ФОТО)

clock
18.09.2017 12:37

18 вересня у с. Якушенці Вінницького району за участю голови ДСНС України Миколи Чечоткіна на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області відбулося відкриття нової пожежно-рятувальної частини.

Група пожежно-рятувальних робіт дозволить бійцям ДСНС швидше прибувати на виклики, адже раніше під час пожеж на виклики у північній частині Вінницького району виїжджали машини з підрозділів обласного центру. У складі новоствореного підрозділу нестимуть службу 4 караули, на озброєнні яких знаходитиметься два спеціальних автомобілі. Територіально це дасть змогу обслуговувати  сім сіл Якушинецької об’єднаної територіальної громади та інші населені пункти. Загальна вартість будівельно-ремонтних робіт підрозділу склала близько 700 тисяч гривень, з яких 200 тисяч було виділено Якушинецькою громадою.

«Цей підрозділ буде виконувати завдання з ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій на території даної громади. Це є вкрай важливим і я впевнений, що бійці ДСНС справлятимуться з поставленими завданнями за призначенням», - зауважив голова ДСНС України Микола Чечоткін .

Також, в рамках заходу керівництво області та міста передали обласним рятувальникам два аварійно-рятувальних автомобілі.  Техніка була придбана за кошти обласного та міського бюджетів, загальною вартістю майже 5 млн. гривень. 

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали