До уваги представників ЗМІ!

clock
26.04.2017 11:13

27 квітня в Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбудеться урочисте відкриття навчально-тренувального комплексу та смуги перешкод. Окрім цього, персонал прикордонного відомства на практиці продемонструє можливості даної навчальної бази та проведе оперативно-тактичні навчання. Також представниками Посольства США буде передано спеціалізований автомобіль «Range Rover», який спеціально обладнаний для перевезення джерел іонізуючого випромінювання.

Захід відбудеться за участі заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна, першого заступника Голови Державної прикордонної служби України Василя Серватюка, представників Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

Відмітимо, що виготовлення, поставка і монтаж навчально-тренувального комплексу відбулося в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Стале реформування Державної прикордонної служби України», що фінансується Державним Департаментом США.

Місце проведення: Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (смт. Оршанець Черкаська область).

Початок заходу: 10.30

Акредитація для представників ЗМІ обов’язкова та проводиться прес-службою Навчального центру до 18.00 26 квітня 2017 року за тел.: (098)891-40-37, Володимир Дашук.

Схожі матеріали