Для допомоги у розслідуванні подій 9 травня у Дніпрі створена робоча консультативна група – Сергій Князєв

clock
11.05.2017 09:49

До складу групи увійдуть учасники цих подій. Про це сьогодні, 11 травня, голова Національної поліції України повідомив на засіданні Кабінету Міністрів України.

Сергій Князєв підкреслив, що більшість поліцейських підрозділів під час забезпечення публічної безпеки і порядку на масових заходах спрацювали ефективно.

«Не допущено провокацій та порушень масового порядку, чого очікували деякі організатори цих заходів», – наголосив Сергій Князєв.

Водночас глава Нацполіції зазначив, що 10 травня він з комісією Національної поліції відвідав Головне управління Національної поліції Дніпропетровської області.

«Ми вчора провели конструктивну розмову з учасниками цих подій, створили робочу консультативну групу, яка допоможе працівникам Національної поліції швидко і якісно зібрати всі докази і передати їх слідчим органам – як слідчим, які розслідують дані хуліганські дії, так і слідчим прокуратури України для оцінки дій чи бездіяльності працівників поліції», – повідомив Сергій Князєв.

Нагадаємо, голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що події 9 травня у Дніпрі розслідуватиме комісія Національної поліції.

Також нагадаємо, що зі служби в поліції звільнено начальника Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області Ігоря Репешка, а на час перевірки відсторонені від займаних посад  кілька посадовців поліції Дніпропетровської області і міської поліції Дніпра.

Начальником обласної поліції Дніпропетровщини призначено Віталія Глуховерю.

Департамент комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали