Держприкордонслужба та Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні визначили напрями співробітництва у 2017 році (ФОТО)

clock
04.01.2017 08:02

Під час зустрічі, що відбулася вчора, 3 грудня, перший заступник голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк та перший заступник глави Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг підсумували досягнення та результати минулорічної співпраці, а також визначили пріоритети розвитку співробітництва на 2017 рік.

Під час діалогу Василь Серватюк та Александр Хуг обговорили, зокрема, питання функціонування контрольних пунктів в’їзду-виїзду вздовж лінії зіткнення в межах Донецької та Луганської областей, спрощення пропускних операцій для цивільного населення, а також можливості зміни режиму роботи КПВВ.

Зустріч вкотре підтвердила готовність та транспарентність сторін до послідовної та плідної співпраці. Символічно, що вона відбулася у день першого офіційного візиту діючого голови ОБСЄ, Федерального міністра європейських, інтеграційних та закордонних справ Австрії Себастьяна Курца до України. У порядку денному візиту є й окреслення питання важливості діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на території України.

Прес-служба АДПС України

Схожі матеріали