ЦНАПи у Львові розпочали прийом документів на оформлення паспортів у вигляді ID-картки (ФОТО)

clock
06.01.2017 10:47

5 січня, у Центрах надання адміністративних послуг міста Львова після спеціально проведених навчань розпочинають надавати послугу з оформлення та видачі паспортів у формі ID-картки громадянина України, а також для виїзду за кордон. Усі документи оформляють одразу у Центрі.

Поки що є одна робоча станція, можна приходити в Центр, отримувати інформацію, оплатити послугу, замовити, якщо потрібно, необхідні додаткові документи (оформлення довідки чи місця проживання тощо), також скористатись сервісом попереднього запису на прийом.

Згідно затребуваності цієї послуги та всіх технічних моментів, на цей рік планується закупівля також додаткових робочих станцій для того, щоб у повній мірі задовольнити бажання відвідувачів у наданні даної послуги. Спільно з працівниками Міграційної служби України проведено відповідне навчання і тепер розпочинається робота.

Всі документи оформляються одразу на місці, одразу відбувається фотографування. Обладнання сучасне, яке закуплене згідно вимог Міграційної служби України, є зв’язок з демографічним реєстром, передбачені та належним чином облаштовані усі необхідні дані з метою надання якісної послуги. 

Із початком роботи з оформлення документів ЦНАПами підрозділи міграційної служби не припинятимуть виконання цих функцій, отже збільшення кількості місць, де можна оформити документ, має суттєво зменшити навантаження на підрозділи та відповідно скоротить черги в них.

За матеріалами прес-служби ДМС України

 

 

Схожі матеріали